...
Acest Registru electronic (e-Registru) vă dă posibilitatea de a verifica apostilele eliberate pentru acte oficiale administrative, după data de 1 noiembrie 2004. Pentru verificarea unei apostile eliberate în perioada 16 martie 2001 – 29 octombrie 2004, vă rugăm să vă adresați Ministerului Afacerilor Externe din România.

Pentru verificarea apostilei, vă rugăm să completați câmpurile de mai jos și să selectați „Verifică”. Numărul apostilei este situat la Titlul 8 din cuprinsul acesteia. Dacă în urma interogării e-Registrului câmpurile din zona „Rezultate” conțin informații referitoare la alt act oficial administrativ, vă rugăm să sesizați acest aspect folosind formularul de la adresa https://www.mai.gov.ro/contact-center/epetitie-contact

Exonerare de răspundere: Orice rezultate prezentate sau generate de acest instrument de verificare sunt puse la dispoziția dumneavoastră doar în scop informativ.
Caută Apostilă
... ... ... ...
* Format număr apostilă: JJ/XXXX (Indicativ Județ/Nr. Apostilă), e.g. CJ/0001/1

Prelucrare notificată Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și inscrisă în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 34059.